Com puc accedir a l'Àrea del client?
Per accedir a l'Àrea del client només has d'introduir el DNI i la contrasenya. Si encara no la tens, la pots sol·licitar a la mateixa pàgina. Recorda que només es permet l'accés a clients majors de 18 anys.
Com em puc donar d'alta?
Et pots donar d'alta a través de “Vull registrar-me” . Una vegada emplenades les dades, t'enviarem un correu electrònic des del qual podràs establir la contrasenya. El correu electrònic al qual te l'enviarem és el que vas facilitar en el moment de la contractació. Si no reps el correu, recorda mirar a la safata de correu no desitjat o spam.
Què passa si no recordo la meva contrasenya?
Pots recuperar la teva contrasenya a “Has oblidat la teva contrasenya?” . Si tens una pòlissa de salut, hauràs de completar les dades de validació del formulari; recorda introduir les mateixes dades que vas facilitar en el moment de la contractació. Quan les hagis introduït, t'enviarem un correu electrònic perquè restableixis la contrasenya. Si no reps el correu, recorda mirar a la safata de correu no desitjat o spam.
Què puc fer si tinc dubtes per fer alguna gestió o tràmit?

Si durant algun tràmit o gestió et sorgeix algun dubte, pots sol·licitar ajuda a través de:

 • L'apartat de “Contacte” situat a l'encapçalament de la pàgina.
 • El telèfon corresponent, que també apareix a l'encapçalament.
 • L'emplenament d'un formulari, on hauràs de seleccionar el tema de la consulta (targetes, reemborsaments, etc.). Una persona especialista en el tema es posarà en contacte amb tu per solucionar-ho.
Què puc fer a l'Àrea de client?

Dins l'àrea registrada pots consultar informació de la teva pòlissa i dels serveis associats. També pots fer tràmits i gestions.

A través de Les meves pòlisses, si ets prenedor o titular de l'assegurança, pots:

 • Consultar dades i informació de les teves pòlisses: cobertures de la pòlissa, condicionat general, rebuts, copagaments, etc. Fer algunes modificacions com canviar el compte corrent, el període de pagament, les dades de contacte, etc.
 • Fer gestions: sol·licitar un duplicat de targeta, una targeta provisional, un duplicat de les condicions particulars, un certificat d'assistència en viatge, etc.
 • Accedir a l'exercici dels teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades personals d'acord amb els drets de la Llei de protecció de dades (ARCO).
 • Enviar-nos queixes o reclamacions que gestionarà el departament de Defensa del client del Grup DKV.

A través de Els meus metges, si ets assegurat de salut, pots:

 • Consultar el quadre mèdic de DKV Seguros i seleccionar els teus metges preferits
 • Sol·licitar les teves cites mèdiques als nostres Espais de Salut i centres col·laboradors. I, a més, consultar totes les teves cites pendents i, si cal, gestionar-ne les anul·lacions.
 • Valorar el servei prestat per qualsevol d'aquests professionals sanitaris i consultar la puntuació mitjana atorgada, d'acord amb la valoració d'altres pacients
 • Accedir a la informació dels Espais de Salut DKV: centres mèdics i clíniques dentals amb la màxima garantia de tractaments, de qualitat i de solvència.

A través de Les meves autoritzacions, si ets assegurat de salut, pots:

 • Sol·licitar en línia les autoritzacions necessàries per a algunes proves diagnòstiques o ingressos hospitalaris dins el quadre mèdic de DKV.
 • Consultar l'històric i l'estat de totes les autoritzacions que hagis sol·licitat per web.

Si ets el prenedor de la pòlissa també pots fer aquesta gestió i consulta per als teus assegurats (per exemple, per als teus fills menors d'edat).

A través de Els meus reemborsaments, si ets prenedor o titular d'una pòlissa de reemborsament, pots:

 • Autoliquidar en línia les teves factures, i agilitzar el període de cobrament.

El prenedor també pot autoliquidar les factures de la resta d'assegurats que estiguin en la seva pòlissa de reemborsament.

A través de DKV Club de Salut i Benestar pots:

 • Accedir a serveis de salut i benestar especialment seleccionats per a clients de DKV Seguros, a preus inferiors als del mercat i sense prepagament.